088 526 23 00

Alles voor uw kantoor

Kantoorartikelen

Van paperclip tot papiervernietiger en van schrijfblok tot bubbel-enveloppe. KAMADUR office voorziet in alle kantoorartikelen. Voor de hardlopers hebben wij voordelige alternatieven, waardoor u zelfs nog meer kunt besparen! Wanneer u vóór 12:00 uur voor € 50,00 of meer aan kantoorartikelen bestelt, wordt uw order zonder verzendkosten binnen 48 uur geleverd.

Kantoormeubilair

Of het nu gaat om de inrichting van een of meerdere werkplekken, een complete (design) inrichting of het leveren van lockers, u kunt het met een gerust hart bij ons uit handen geven. Bent u op zoek naar 1 of 300 stoelen, een ladenkast met 2, 3 of 5 laden of een vuurdovende prullenbak? Bij KAMADUR office hebben we in de loop der jaren door het realiseren van verscheidene projecten bewezen dat we ook hier een uitstekende partner kunnen zijn. Een groot deel van ons assortiment kunnen we uit voorraad leveren. Door onze partnership met diverse fabrikanten kunnen we uw persoonlijke wensen uitwerken en realiseren.

Beschermingsmiddelen

In de huidige maatschappij zijn beschermingsmiddelen niet meer weg te denken. Naast desinfecterende producten als handzeep, gels en sprays, voorziet KAMADUR u ook van mondkapjes en gezichtsschermen. Ook voor kantoor leveren wij bureau- en verrijdbare schermen.

Mondmaskers nodig?


Drukwerk en Promotie

Voor een groot aantal van onze klanten verzorgen wij het drukwerkpakket en de voorraadbeheersing daarvan.

Ook kunt u uw printwerk op A4, A3 formaat en groter aan ons uitbesteden. Dat levert tijdwinst op en bespaart opslagruimte en dikwijls geld. Ook voor promotionele artikelen kunnen wij uw partner zijn. Give-Aways zoals pennen, petten, t-shirts, you name it, wij kunnen het verzorgen. Kleine of grote oplage is voor ons geen probleem. Laat KAMADUR office vanaf nu ook úw (promotionele) drukwerk verzorgen.

Agenda’s 2021

Afspraken worden veelal digitaal vastgelegd via telefoon of e-mail. De papieren agenda is echter (nog) niet weg te denken. Voor velen is dit een prettige manier om te plannen en afspraken vast te leggen. Klik hieronder om de nieuwe succes agenda's te bekijken, we horen graag van u.

Verkoop en recycling van printcartridges, printeronderhoud en printersupplies.