088 526 23 00

Printer cartridges

KAMADUR office levert recyclede toner cartridges van hoge kwaliteit. Iedere cartridge wordt voor het verpakken op afdrukkwaliteit getest. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw toner cartridges altijd van begin tot eind probleemloos werken. Kwalitatief concurreren wij met de originele cartridges maar dan tegen een betere prijs.

Naast deze premium lijn leveren wij zowel origineel als een compatibel serie die qua prijs zeer interessant is. Inkjetcartridges leveren wij in een prijstechnisch interessante compatibel versie en uiteraard origineel. KAMADUR office levert naast de printercartridges ook drums, fusers, maintenance kits en waste bottles.

Betalen per afdruk

Uniek is ons Pay per Page concept op bestaande én nieuwe printers. Voor een vaste prijs per afdruk betaalt u voor verbruiksmaterialen (toners en maintenancekits) en preventief onderhoud. Lekker overzichtelijk en u betaalt nooit teveel!

KAMADUR office kan uw printerpark met behulp van een software programma in kaart brengen en analyseren. Zo kan het zijn dat u door het verwisselen van een aantal printers van plek, u een flinke besparing op uw printkosten kan opleveren of dat u door het vervangen van een printer voor een nieuw exemplaar toch besparing kan opleveren. Wat ons vrijblijvende advies ook inhoud, u krijgt een duidelijk beeld van uw printerpark.

Verkoop en recycling van printcartridges, printeronderhoud en printersupplies.